Ostinpa kerran Lidlistä persikka-viinirypälemehua, koska siellä joskus aiemmin myyty viinirypälemehu oli tosi hyvää; mutta tämä ei niinkään ollut, ei pahanmakuista mutta rakenteeltaan kuin jotain smoothieta eli runsaasti hedelmälihaa mukana. Yli puolet purkista kyllä join, mutta lopun käytän leivontaan, tänään tämmöiseen kakkuun, jonka ohjeen muokkasin Valion appelsiinikakusta:
4½ dl vehnäjauhoja
2½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
150 g juoksevaa margariinia
1½ dl mehua
150 g créme fraîchea
Sekoitetaan ensin kuivat aineet ja sitten lisätään muut. Paistetaan 175 asteessa n. 50 min.
P.S. Kaikkea kummallista kirpparilla sarjaan: Tingi & Tongissa oli myytävänä diaprojektori ja sen mukana diakuvia: jotain perhekuvia, häistä sun muista! Todella noloa laittaa ne kuvat mukaan, vaikka niillä ei mitään käyttöä enää olisikaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti