tiistai 29. tammikuuta 2013

Työttömän päiväkirja...


...piti laittaa nimeksi tälle, niinkuin Takaisin koulunpenkille -blogin viimeisessä päivityksessä lupasin. Mutta presidentin uudenvuodenpuheesta tarttui tuo oleskelija-sana mieleen. Kuulostaa melkein pahemmalta ja ainakin syyllistävämmältä kuin "työtön". Ja syyllinenhän työtön on ihan kaikkeen, Suomen taantumasta EU:n talouskriisin kautta ilmaston lämpenemiseen sekä tietysti liian kovaan verotukseen ja laduilla kävelemiseen.

Niille muutamalle, jotka lukivat edellistä blogia: ei tullut karhu vastaan eli en toistaiseksi ainakaan joutunut Työteekkiin. "Pääsin" opiskelun ansiosta taas ihan tavalliseksi työttämäksi. Tunnustan, että joulukuu meni loppuun kuluneiden voimien keräilyyn ja vasta tammikuussa jaksoin edes ajatella työnhakua. Olen täyttänyt hakemuslomakkeita netissä kolmeen paikkaan ja lähettänyt hakemuksia kolmeen paikkaan. Tiedän, että pitäisi enemmän, mutta kun paikkoja ei vain ole! Ei sitä vain voi lähettää hakemuksia kaikkiin avoimiin paikkoihin.

No, se siitä. En ajatellut täyttää tätä blogia valituksilla työpaikkojen puutteesta, vaan ihan kaikenlaisella mitä mieleen tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti