torstai 14. maaliskuuta 2013

Pikkuleipiä

Löysin jääkaapista Creme Fraiche -purkin lopun, ja koska mitään elintarvikketta en heitä roskiin kuin pilaantuneena, tein siitä Hanna-tädin kakkuja.

Ohje ikivanha, ehkä 80-luvulla jostain lehdestä leikattu:

Hanna-tädin kakut

1 dl kermaa, kermaviiliä, creme fraichea tai jotain vastaavaa
1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
1½ dl perunajauhoja
1/3 tl soodaa
½ dl sulatettua voita tai juoksevaa margariinia

Kaikki aineet sekoitetaan, pyöritellään jauhoisin käsin leivinpaperin päälle ja paistetaan 250:ssa asteessa n. 10 - 15 min. kunnes jähmettyvät ja muuttuvat ihan hiukkasen ruskehtaviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti