lauantai 31. toukokuuta 2014

Kaaosviikko

Maanantaina Vammalaan. Tiistaina Tampereelle. Keskiviikkona Tervakoskelle. Torstaina Vammalaan. Ja joka päivä satoi ja oli hyytävän kylmä näin toukokuiseksi sääksi (+3).

Perjantaina ei erityisesti minnekään, mutta itse aikataulutettu tehtävälista: voikreemi, sitruunakuppikakut uuniin, täytekakun täyttö, tuorejuustokuorrutus kuppikakkuihin...ja illalla vielä täytekakun kuorrutus marsipaanilla.

Lauantaina Järvenpäähän kevään ensimmäistä torikirppispöytää pitämään. Täysin valmistautumattomana tuli raahattua mukaan aivan turhaakin tavaraa, mutta kun en jaksanut käydä varastossa kaikkia kasseja ja laatikoita läpi...onneksi ei aivan turha reissu kuitenkaan, bensarahan lisäksi vähän extraa.

Kakkuun ei mitään erityistä ohjetta, täytteenä kermavaahtoa,
päärynäkinuskirahkaa ja säilykepäärynäkuutioita. Sitruunakuppikakkujen ohje löytyy blogista Painted by Cakes.

Ja tämän viikon kummallisinta tai oikeastaan nolointa kirpparilla: Tampereella SPR:n Kontissa sovitin kaunista perhossormusta; oikean käden pikkusormeen liian iso, nimettömään meni hyvin, mutta...ei lähtenytkään pois! Kiskoin ja kiskoin, ajattelin että kai se on pakko ostaa jos ei lähde pois, mutta tosi noloa...jos olisi saanut käden kylmään veteen niin olisi varmaan lähtenyt. No, lopulta kovan kiskomisen jälkeen sormus lähti sormesta, mutta sormi oli kipeä ja punaläikikäs monta tuntia jälkeenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti