keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ananaskakku

Ostin vahingossa ananasmurskaa, vaikka oli tarkoitus ostaa ananasrenkaita. Enkä ennen avaamistakaan katsonut purkin kylkeen. Siinä sitten oli avattu purkillinen ananasmurskaa ja jääkaapissa vanhenemassa avaamaton purkki créme fraichea. Ja netistä löytynyt ohje vähän muokattavaksi:

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2½ tl vanilliinisokeria
1 prk (160 g) créme fraichea
3 munaa
100 g juoksevaa margariinia
1 prk (227 g) ananasmurskaa

Sekoitetaan ensin kuivat aineet ja lisätään sitten muut. Paistetaan 175 asteessa 50 - 60 minuuttia.

Kuvissa kaikki viime aikoina tekemäni kakut kyllä näyttävät samoilta, mikä johtuu siitä, että teen ne samassa silikonivuoassa. Tämä kakku kyllä on sisältäkin selvästi ananaksenkeltainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti