sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Sitä sun tätä ja sitten vielä teatterissa: Radanvarsikaupunki

Koska pari raskaampaa blogikirjoitusta odottaa keskittymiskykyä tullakseen julkaisukuntoon. tässä kevyt välipala viikon ajalta:

Sunnuntai: Hyvinkään yhteiskoulun ja Sveitsin lukion yhteistyömusikaali ISP - Kristalliprinsessa. ISP oli musikaalissa bändi (ei mitään hajua mistä kirjaimet ovat lyhenne) ja muuten tarina kertoi nuorten ihastumisesta ja mustasukkaisuudesta. Hyvin näytelty ja laulettu, vaikka akustiikka koulun liikuntasalissa oli vähän hikinen.

Maanantai: Uimassa Rajamäellä ja kirjastossa Nurmijärvellä, ihan vain yhden kirjan vuoksi, mutta vinon pinon muitakin lainasin (toim. huom. ne saa palauttaa Hyvinkäälle, yhteinen järjestelmä)

Tiistai: Kirpputoripöydän tyhjennys. Ei koskaan ikinä ole mennyt näin huonosti. Tosin en jaksanut keskittyä kirjanpitoonkaan kunnolla, mutta ei se olisi myyntiin vaikuttanut.

Keskiviikko: Kerran vuodessa pitää käydä hierojalla. Se oli varmaan nyt.

Torstai: Ei mitään ihmeellistä.

Perjantai: Illan kokousta odotellessa Riihimäen Femmatorilta sattui löytymään Barbapörrö, jollaista olen etsinyt tietämättä niitä edes olevan.

Lauantai: Wanhalla Villatehtaalla Hypecon-tapahtuma. Eli anime & peli -tapahtuma, paljon eri tavalla pukeutuneita nuoria ja kai vähän vanhempiakin, erilaisia pelejä virtuaalipakohuonepelistä poffaukseen. Ihan mielenkiintoista katsella ja ihmetellä nuorten rohkeutta. Itse alkoi miettimään, olisiko nuorena voinut osallistua, jos tämmöisiä olisi silloin ollut? Vai olisiko mikään kaupunki ollut tarpeeksi suuri siihen, ettei törmää pilkkaajiin ja kiusaajiin, jotka aina löysivät aiheen kaikesta?

Illalla vielä Willan Nuorisoteatterin esitys Radanvarsikaupunki Studio Donnerissa. Hyvinkäällä lapsuutensa ja nuoruutensa viettäneen Anna Brotkinin käsikirjoittama komediallisista paloista koostuva näytelmä 100-vuotiaan Hyvinkään kunniaksi; paikoin tosi hauska, muutama monologi hieman liian pitkä. Ajankohtaista sketsi siitä, miten Sipilän hallituksen todettua Hyvinkäällä olevan henkeä kohti eniten sekä pizzerioita että kampaamoita nämä päätettiin yhdistää: odottaessasi pizzan valmistumista saat hiustenleikkauksen! Ajattele mikä säästö! Pizzasta saattaa löytyä hiuksia, mutta se on se hinta, mikä on maksettava...

Kahdessa kuvassa vasemmalla Hypeconissa myytyjä koruja ja magneetteja; aivan älyttömän aidon näköisiä korvapuusteja, ja varmasti ainutlaatuisia karjalanpiirakka-jääkaappimagneetteja! Oikealla mainos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti