maanantai 31. lokakuuta 2016

Jotain jouluista jo

Taas kirpparipöytä varattu ensi kuussa; myyntiin menevän tavaran etsiminen ja hinnoittelu on
hillinnyt ostamista aika reilusti (eikä mitätön vaikutus ole kohta maksuun tulevilla tukevilla lisäveroillakaan). Mutta jotain pientä ja osittain jouluista löytyi, eli lokakuun kirpparilöytöjä, osa 53:
  • 2 pientä Jan Vis -minimukia
  • 2 Stenvallin ankkataulua
  • Minipehmopalloseepra
  • Musta tähti -kuusenkoriste
  • Kuumailmapallo-kuusenkoriste
Kaikkea kummallista kirpparilla -sarjaan ei olekaan tullut päivitystä yli kahteen vuoteen, nyt sitten kaksi:
  1. Olin ostamassa Tingi & Tongi -kirppikseltä pienen pehmolehmän (2 €). Kassa ilmoitti, ettei voi myydä, siinä on väärän kirpparin hintalappu. Aivan oikein, niin olikin: Willan kirppiksen hintalappu, josta oli pöytänumero sutatta yli ja vihreällä kynällä kirjoitettu uusi pöytänumero 115. Uteliaisuuttani kävin katsomassa sen pöydän 115, ja siellähän oli useampikin tavara samanlaisilla väärillä hintalapuilla. Minkälajin tyhmyyttä sekin on, että siirtää vain tavaraa kirppikseltä toiselle vaihtamatta hintalappuja?
  2. Tampereella Radiokirppiksellä sattunutta: pöydässä oli pinkki Kiroileva siili -kylpypyyhe, otin käteen ja avasin nähdäkseni koon ja kunnon ja hinnan (4,50 €), sitten huomasin ja totesin ääneen, että pöydässä oli -50% -lappu, kun saman pöydän ääressä (mutta toisessa päässä) nainen ilmoitti, ettei ole. Hetkeen en ymmär, mikä "ei ole", mutta lopulta tajusin, että pyyhe ei ole puoleen hintaan, koska se ei ole siitä pöydästä vaan muualta ja nainen oli ostamassa sitä, mutta laskenut sen käsistään siihen....tosi hölmöä, olisi sanonut heti kun koskin siihen pyyhkeeseen tai pitänyt sen vaikka kainolossaan jos koria ei ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti