torstai 30. kesäkuuta 2016

Juhannusmatka


Neljännen kerran (ja viides kerta noin muuten) vietettiin juhannusta Joensuun Tuupovaarassa, keskiviikosta tiistaihin. Matka on edelleen pitkä, muttei tunnu enää niin pitkältä kuin ensimmäisellä kerralla. Hyttysiä oli parina ekana iltana enemmän kuin olisin halunnut muistaa, mutta tuulinen sää vähän torjui niitä. Muutenkin oli lämmintä, toisin kuin edellisellä juhannuskerralla kun satoi rakeita.


Menomatkalla pysähdyttiin lahtelaisilla kirppareilla (löydöistä lisää kesäkuun kirppislöydöissä) ja syömässä Juvan ABC:llä (mistä muistin, että sinne pitää laittaa palautetta epämääräisesti esillä olevista ruokalistoista). Söin niin ison annoksen lohta vastapaistettua rieskaa, ettei tarvinnut edes matkaeväitä (Tupla ja Frezza) syödä.

Torstaina vähän siivousta, perjantaina nopea käynti lähikaupassa (10 km suuntaansa) ja eikä sen jälkeen perjantaina eikä lauantaina mitään erityistä paisti upeiden auringonlaskujen kuvaamista. Sunnuntaina autolla Nurmekseen ja sieltä höyryjunalla Valtimoon ja takaisin, ja siinä menikin se päivä. Maanantaina kirpparikierros Joensuussa ja ihan muutama löytö.

Takaisin tiistaina. Ja sitten tietysti se epäonni, joka oli väistämättä edessä kahden kesälomamatkan jälkeen: tallentava digiboxi hajosi. Oli ilmeisesti tallentanut vielä matkan aikana, mutta virrankatkaisun jälkeen ei enää käynnistynyt uudelleen. Viitisen vuotta se kesti, eka sellainen noin kuusi vuotta. Kestääkö uusi sitten vain neljä vuotta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti