tiistai 9. elokuuta 2016

Banaanikakku

Kaupassa hyvältä näyttäneet banaanit olivatkin seuraavana täynnä mustia läiskiä eivätkä näyttäneet yhtään syötäviltä; mutta nehän eivät silti ole pilalla, joten tein niistä kakun (ohje Myllyn Paras):

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl kermaa (maitoa)
3 munaa
2-3 banaania
1½ juoksevaa margariinia

Sekoitin hetken sokeria ja munia vatkaimella ja lisäsin muut aineet. Paistoin 175 asteessa 60 minuuttia. Kakku näytti aivan kypsältä ja siltä se myös tuntui hammastikulla koetettaessa, mutta kun otin sen jäähtyneenä vuoasta ja leikkasin, ei näyttänyt sisältä aivan kypsältä. Tosin oli ihan syötävää.
En tiedä mistä epäesteettinen ulkonäkö johtui, ei sitä enempää voinut paistakaan. En taitaisi tehdä uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti