maanantai 30. toukokuuta 2016

Maaanantai

Nyt vasta huomasin etten tainnut julkaista eilistä kirjoitusta eilen, vaikka sen kirjoitinkin...no, nyt sekin on julkaistu.

Tänään oli Memorial Day, porukkaa varsinkin nyt illalla liikkeellä, kaupat auki koko päivän...oli tarkoitus käyttää tämä päivä kaupoissa kiertelyyn kun luvattiin sadettakin joka olikin jo yöllä...Kiertelinkin kyllä, erityisesti etsin Nike Vomero -juoksutossuja, mutta eipä löytynyt...netissä Foot Locker -niminen kauppa myy niitä alennuksessa, mutta ei sitten täällä...

Yhtä Tommy Hilfigerin kukkamekkoa (kuva vasemmalla) kokeilin ja mietin, voinko mitenkään perustella itselleni käyttää viisikymppiä (-20%) mekkoon, mutta onneksi se oli liian iso!

Grand Central Terminal
Palasin jo kolmelta hotelliin ja olin aivan poikki ja odotin pääseväni syömään jotain ja nostamaan jalat ylös. Eikös mitä, huonetta ei ollut vielä siivottu, siivoojat siinä samalla käytävällä. Kävin hakemassa täytetyn leivän ja jogurtin kadun toistelta puolelta Duane Ready -nimisestä apteekki/ruokakaupasta ja ehdin syödäkin ne. Vielä neljältä ei huonetta ollut siivottu. Nyt odottelen ainakin kuuteen ennekuin menen sinne, pitää varmaan valittaa jos vieläkään ei ole siivottu. Se kuuluu kyllä hintaan.

22 147 askelta toistaiseksi. Kovin paljon enempää en kyllä jaksa tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti