tiistai 31. toukokuuta 2016

Tiistai

Tänä aamuna siivoja olisi tullut jo yhdeksän jälkeen, mutta en edes ollut ehtinyt lähteä huoneesta. Kaiken eilisiltaisen sähläämisen jälkeen olin niin väsynyt, etten saanut unta. (Niin, eilen palasin huoneeseen seitsemältä, eikä huonetta ollut vieläkään siivottu. Alakertaan valittamaan asiasta, jonkin ajan kuluttua takaisin ylös ja sitten ei toiminut enää ovikortti. Takaisin alas hakemaan uusi kortti. Huonetta ei oltu siivottu. Takaisin alas valittamaan. Ylös odottamaan. Toista pari kertaa. Siivooja tuli 20.20 enkä sitä ennen voinut mennä suihkuun enkä tehdä mitään.) Eikä pikkukameran kuvansiirtokaapelikaan toiminut....

British Airwaysin Concorde
No, tänään aamupäivällä kohti USS Intrepidiä, joka on museoitu lentotukialus, rakennettu jo 1943 ja käytetty myös Vietnamin sodassa. Esillä on myös avaruussukkula Enterprise, pieni pettymys todeta, että se on sukkula joka ei koskaan käynyt avaruudessa. Museoon kuuluu myös sukellusvene USS Growler kylmän sodan ajoilta (ehkä myös kirjassa Viimeisellä rannalla). Ja laituriila on British Airwaysin Concorde.

Jalkojen väsymisestä huolimatta päätin jatkaa  melko läheltä alkavalle High Linelle eli entiselle ilmaradalle kunnostettuun puistoon. Eihän se puistona kovin kummoinen ole, mutta muuten ihan mielenkiintoinen idea, ja vähän erilaisia näkymiä kaupunkiin.

Sitten vain takaisinpäin hotelliin, pari kirpputoria piti olla sillä suunnalla mutta vain toisen löysin ja yhden tunikan ostin. Ja ruokakaupasta tumma! kolmioleipä ja jogurtti tuoreilla marjoilla.

Tänäänkin tosi kuuma päivä, jalat alkavat hyytyä kaikesta kävelemisestä, ja taisin polttaa auringossa toisen käsivarren ja niskan. Askeleita 23 184.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti